De verkoop van uw woning

Veerman Makelaars begeleidt u deskundig bij de verkoop van uw woning en bedingt voor u de best mogelijke verkoopprijs en condities.

Veerman Makelaars begeleidt u deskundig bij de verkoop van uw woning en bedingt voor u de best mogelijke verkoopprijs en condities. Omdat wij ons als geen ander realiseren, dat de verkoop van uw woning niet alleen een zakelijke, maar ook een emotionele aangelegenheid is, staat persoonlijke betrokkenheid bij Veerman Makelaars voorop!

Wanneer u plannen heeft om uw woning te verkopen, bepaalt Veerman Makelaars efficiënt en vakkundig – samen met u – een reële vraagprijs. Vervolgens brengen wij uw woning onder de aandacht van het juiste publiek: koopkrachtige mensen uit alle delen van het land uit ons eigen relatiebestand. Deze cliënten hebben bij Veerman Makelaars expliciet aangegeven naar welk soort huis zij op zoek zijn. Vanzelfsprekend zetten wij ook alle andere gebruikelijke middelen in: het NVM-uitwisselingssysteem, (web)advertenties, niet alleen via onze eigen website maar ook via de website www.funda.nl.

Ook een strak geplande en goed begeleide open huis dag, is een beproefd instrument om uw huis op de juiste manier bij de juiste potentiële kopers onder de aandacht te brengen.

In overleg met u leiden wij potentiële kopers in uw woning rond, en voeren wij namens u de prijsonderhandelingen. Door honderd procent inzet van onze professionaliteit en ervaring bereiken wij de optimale verkoopprijs, en de koopakte wordt opgesteld. Uiteraard begeleiden wij u ook bij de laatste inspectie en tijdens uw bezoek aan de notaris op de dag van het transport.