Taxatie aanvragen

Taxaties voert Veerman Makelaars graag voor u uit.

Een taxatierapport kunt u gebruiken voor de financiering van een huis, het aanvragen van een hypotheek, en / of het oversluiten van een hypotheek. Of wat ook vaak voorkomt: ten tijde van een scheiding.

Veerman Makelaars kiest alleen met het gedegen “NVM taxatierapport” te werken. Een garantie dat uw taxatie in door praktisch alle geldverstrekkende instellingen wordt geaccepteerd.

Deskundigheid en snelheid zijn voor Veerman Makelaars in het Gooi de kernbegrippen. De taxaties van Veerman Makelaars zijn altijd buitengewoon nauwkeurig. De eventuele kosten zijn meestal fiscaal aftrekbaar.

Voor een betrouwbare taxatie kunt u vertrouwen op de kennis en jarenlange ervaring van één van de NVM-makelaars, register-makelaars en beëdigd taxateurs van Veerman Makelaars.

Extra kwaliteitsgarantie NWWI Nationaal woning waardering instituut NWWI.

Een aantal geldverstrekkers vraagt een NWWI rapport. Het NWWI heeft objectieve, betrouwbare taxatieproducten ontwikkeld. Taxateurs die aangesloten zijn bij het NWWI werken volgens een gestandaardiseerde methode. Alle uitgevoerde taxaties worden in een centrale database geregistreerd. Het NWWI controleert zowel de taxateurs als de taxaties zelf. Daarmee is de kwaliteit van een taxatie met het NWWI-keurmerk extra gegarandeerd.

Indien u vragen heeft, gewoon een keer wilt komen kennismaken, of een taxatie-afspraak wilt maken, belt u dan op het telefoonnummer 035-5825333. U kunt ook onderstaand contactformulier invullen, dan nemen wij contact met u op wanneer het u schikt.