Stille verkoop

STILLE VERKOOP EN HIDDEN OBJECTS

U wilt uw huis of tweede woning te koop aanbieden in stille verkoop. Het is dan erg belangrijk dat uw makelaar uiterst discreet en vertrouwelijk te werk gaat en gebruik maakt van zijn grote netwerk! U bent voor  regio Gooi en Vechtstreek bij Veerman Makelaars aan het juiste adres. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze makelaars, wij leggen u graag uit hoe wij de stille verkoop succesvol kunnen aanpakken.

NETWERK

Met grote regelmaat spreken wij verkopers, die in eerste instantie hun huis, watervilla, eiland of landgoed op een discrete manier onder de aandacht willen brengen bij een selectie serieuze potentiële kopers. In de afgelopen 40 jaar bouwde Veerman Makelaardij een zeer groot netwerk op, hierdoor hebben wij vaak op deze wijze verkopers en kopers aan elkaar kunnen verbinden.

STILLE VERKOOP: PLAN VAN AANPAK

Heeft u een uitzonderlijk monument of een ander bijzonder object, is er weinig haast bij de verkoop of wilt u liever gezien welke reden dan ook niet dat uw privé eigendommen op internet of in de bladen verschijnen, dan is stille verkoop een optie voor u.

Tezamen met u maken wij een plan van aanpak op maat, om voor u het beoogde resultaat te behalen. Kiezen we gezamenlijk voor een verkoopprocedure die in het geheel niet zichtbaar is, of zullen we uw onroerend goed in beperkte mate promoten. Hierbij kunt u denken aan kleinschalige en campagne; wij adverteren dan bijvoorbeeld niet op Funda, maar maken wel gebruik van teasers in tijdschriften als ‘Residence’ of ‘Exclusief Wonen’ Ook het verspreiden van een professioneel opgemaakte brochure die we selectief verspreiden en waarmee wij potentiële kopers goed kunnen bereiken behoort tot de mogelijkheden.

Neem u vrijblijvend contact met ons op. Onder het genot van een kopje koffie bespreken wij graag met u, hoe wij uw pand het beste in stille verkoop onder de aandacht kunnen brengen. Vertrouw daarbij op ons uitgebreide netwerk!