Uw droomhuis vinden

Als u een woning wilt kopen, gaat Veerman Makelaars met u op zoek naar die unieke plek waar u zich helemaal thuis voelt.

Als u een woning wilt kopen, gaat Veerman Makelaars met u op zoek naar die unieke plek waar u zich helemaal thuis voelt. Uw eisen, wensen en financiële mogelijkheden zijn, in combinatie met onze deskundigheid, ervaring en ons netwerk, de perfecte basis voor het vinden van uw droomwoning.

Voor u verzorgen wij een bezichtiging, inspecteren de woning en checken alle relevante gegevens, zoals het bestemmingsplan, inzage bewijs van eigendom, bouwtechnische staat etc. Met Veerman Makelaars komt u nooit voor verrassingen te staan.

Wij voeren namens u – in overleg – de onderhandelingen en vanuit onze kennis van de markt komen wij altijd uit op een scherpe prijs. Ook als u via andere kanalen uw droomhuis al gevonden hebt, onderhandelen wij graag voor u. Dat is de investering altijd dubbel en dwars waard. En wilt u advies over de financiële kant van de zaak? Veerman Makelaars brengt u belangeloos in contact met verschillende, onafhankelijke, deskundige hypotheekadviseurs.