Vrijstaande villa 936443913b449377d246fb85281bdae6800a25

Wie droomt er niet van een compleet nieuw gebouwde villa aan het water?

Deze droom kan nu worden gerealiseerd; op een fantastische locatie, direct aan de Loosdrechtse Vuntusplas met doorvaart naar de Loosdrechtse plassen en de Vecht bieden wij deze nieuw te bouwen charmante rietgedekte vrijstaande villa te koop aan! De villa beschikt naast een prachtig uitzicht over het water, over een zonnige tuin rondom, een eigen aanlegplaats voor uw boot, een inpandige berging en parkeergelegenheid op eigen terrein voor twee auto’s.

Met een gebruiksoppervlakte van circa 238 m² en inhoud van circa 906 m² mag de villa zeker royaal genoemd worden.

De villa is ontworpen door Architectenbureau de Vries en Theunissen en zal gebouwd worden door Presolid.

Deze heerlijke villa kenmerkt zich door een rieten kap, de houten gevelafwerking, een royale stahoge kelder-/hobbyruimte met technische ruimte, een zeer ruime naar het water gerichte woonkeuken, royale woonkamer en een televisiehoek, drie royale slaapkamers en twee badkamers op de eerste verdieping en een naar wens in te richten tweede verdieping met de mogelijkheid voor een vierde slaapkamer. Deze moderne villa is energiezuinig, zeer goed geïsoleerd en voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen.

Specificaties:
– Woonoppervlakte: Circa 238 m².
– Kaveloppervlakte: Circa 450 m².
– Bruto inhoud: Circa 906 m³.
– Inpandige berging.
– 3 mooie slaapkamers op de eerste verdieping.
– Vrij indeelbare tweede verdieping.
– Parkeergelegenheid op eigen terrein voor twee auto’s.

De villa wordt gebouwd in het dorpscentrum van Oud Loosdrecht, rustig gelegen 40 meter van de weg en is bereikbaar via een lange oprit. Loosdrecht is een typisch watersportdorp welke rijk is aan fraaie jachthavens, restaurants en terrassen. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de AH op loopafstand of in de nabijgelegen dorpen Nieuw-Loosdrecht, Kortenhoef en Loenen aan de Vecht. Meer stadse voorzieningen alsmede een groot aanbod aan middelbare scholen en een NS-station vindt u in Hilversum. Via de uitvalswegen naar de A2 bent u binnen 20 autominuten op de Amsterdamse Zuidas en binnen 30 autominuten in Utrecht of Amsterdam Centrum/Schiphol.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor!