Nieuw in de verkoop

Tussen Vecht & Plassen 3621VC BREUKELEN

€ 449.000 - € 525.000

Neem contact met ons op

035-5825333

info@veermanmakelaars.nl

Omschrijving

KOM DONDERDAG 5 JULI VAN 16 UUR TOT 19 UUR NAAR DE OPEN DAG OP LOCATIE. NOG 3 BESCHIKBAAR!

Het unieke trekgatengebied van de Loosdrechtse plassen, waar aan de westzijde de zo bekende rivier De Vecht stroomt met op haar oevers prachtige buitenplaatsen met fraaie theekoepels uit de Gouden eeuw vormen het decor voor een uniek project.

Aan de Scheendijk 23 te Breukelen, op een goed bereikbare legakker ’Tussen Vecht & Plassen’ zullen 6 vrijstaande water villa’s worden gerealiseerd, met botenhuis én botenberging op circa 400 m² eigen grond direct aan het water!
Per water villa zijn 2 parkeerplaatsen voor de auto beschikbaar op het voorterrein.

De water villa’s worden duurzaam gebouwd met een sfeerbepalende rieten (mansarde) kap.
Alle zullen zeer geschikt zijn voor langer verblijf direct aan het water.
Uw boot, afgemeerd aan uw (privé) aanleg- steiger biedt u de mogelijkheid prachtige tochten te maken over de Loosdrechtse plassen en de rivier de Vecht.
U kunt uw villa geheel naar uw eigen smaak indelen.

Deze schitterende villa’s liggen op slechts vijf minuten rijden van het pittoreske dorpje Breukelen. Het dorpje Breukelen biedt u alles op het gebied van winkels, restaurants en café’s, openbaar vervoer, scholen, sportcentra, zwembad, etc. Ook de Scheendijk zelf heeft veel te bieden. Zoals een restaurant, een café, snackbar, boten verhuur, diverse water- sportzaken, buitenzwembad, etc. De natuurliefhebber kan in deze omgeving geheel aan zijn trekken komen. Prachtige bossen afgewisseld met landerijen, de rivier de Vecht, polderlandschappen, de Loosdrechtse plassen etc.

De perfecte omgeving voor fiets-, wandel-, skate-, motor-, schaats- en boottochten. De hele dag heeft u zon in uw tuin en kunt u genieten van de rust en het prachtige uitzicht. Wanneer u vanaf uw steiger een hengel uitgooit slaat u gegarandeerd een vis aan de haak. Het water is, ook in de trekgaten, zo schoon dat u er probleemloos kunt zwemmen.

Met de boot bent u via de trekgaten in een mum van tijd op de Loosdrechtse plassen. De Loosdrechtse plassen liggen ingesloten tussen Loenen, Loosdrecht, Breukeleveen, Breukelen en Tienhoven.
De plassen zijn opgedeeld in de 1e tot en met de 5e plas, Vuntus- plas en Stille Plas. U vindt hier diverse strandjes, eilandjes, restaurants, jachthavens, een skischool, zeilschool etc.
Ook zeker de moeite waard om te bekijken (alleen per kano of roeiboot) zijn de moerasgebieden Breukeleveense plas, de zuidelijke Kievitsbuurt en Het Wijde Blik. Via de Weersluis, Mijndensesluis of het Kraaiennest bent u zo op de Vecht.

Kortom; deze gloednieuwe water villa’s in combinatie met de prachtige omgeving garanderen zeer veel woonplezier

Kenmerken

Aantal kavels
6
Woonopp
78 - 78m²
Perceelopp
400 - 645m²
Inhoud
280 - 310m³