Nieuw in de verkoop

Le Reve 1243KR 's-Graveland

Neem contact met ons op

035-5825333

info@veermanmakelaars.nl

Omschrijving

Het woonproject Le Reve is gelegen aan het historische lint van ’s-Graveland. Met prachtig uitgestrekte weilanden en landgoed Gooilust op steenworp afstand wordt rust en ruimte ervaren.

Binnen enkele kilometers vindt u goede winkelvoorzieningen, (internationale) scholen, een terrasje of sportverenigingen. Daarnaast kan watersport worden beoefend op de nabijgelegen Loosdrechtse Plassen.

Naar het centrum van Hilversum fietst men binnen 20 minuten. De prachtige rit brengt fietser langs de Gooise Vaart en verschillende uitgestrekte weilanden en buitenplaatsen.

Toekomstige bewoners hoeven echter hun erf niet af te om de ruimte op te zoeken. Door de ruime, groene tuinen rondom de woning is er altijd wel ergens een plekje op het erf waar men rust en ruimte kan vinden.

De kavels van Le Reve zijn prachtig gelegen aan de rustige J.H. Burgerlaan. Aan de achterzijde bevindt zich een kleine sloot en is gelegen op het Noorden met daarbij de heerlijke avondzon.

De vier statige, klassieke panden met een eigentijdse invulling en mooie gemetselde gevels en wit keimwerk. Door de op de hoek geplaatste entrees zijn deze beeldbepalend in het straatbeeld en geven de verder symmetrische gevels een mooie beweging mee. De ramen zijn groot en hoog en zorgen voor veel licht binnen. Mooie details zoals de zinken afdekkers, goten en gootbeugels maken het huis af!

Omgeving

Aan het Zuidereinde te ’s-Graveland wordt een hoogwaardig stuk woonkwaliteit toegevoegd in de vorm van vier exlcusieve, vrijstaande woningen.

Kenmerken

Aantal kavels
4
Woonopp
149 - 150m²
Perceelopp
273 - 364m²
Inhoud
542 - 542m³
  • Architect: Breg Ontwerp en Advies
  • Ontwikkelaar: De Vastgoed Adviseur