Vorige | Volgende
Verkocht

't Hoogt van 't Kruis 0 ong HILVERSUM

Deze woning is onlangs verkocht

Neem contact met ons op

035-5825333

info@veermanmakelaars.nl

Omschrijving

Altijd al een eigen villa willen bouwen op een grote bouwrijpe kavel, in de natuur en toch dicht bij alle uitvalswegen en faciliteiten van 't Gooi? Dan is dit een uitgelezen kans. Deze bouwkavel ligt op 'triple A' locatie, een perceel grond van ruim 3.500 m² in een omheind gebied van ruim 10.000 m², welke is verdeeld in vier percelen en wordt ontsloten door een fraaie toegangspoort aan een rustige...

Kenmerken

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
N.v.t.
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Ligging
Aan bosrand, beschutte ligging, in bosrijke omgeving

Omschrijving

Altijd al een eigen villa willen bouwen op een grote bouwrijpe kavel, in de natuur en toch dicht bij alle uitvalswegen en faciliteiten van 't Gooi? Dan is dit een uitgelezen kans. Deze bouwkavel ligt op 'triple A' locatie, een perceel grond van ruim 3.500 m² in een omheind gebied van ruim 10.000 m², welke is verdeeld in vier percelen en wordt ontsloten door een fraaie toegangspoort aan een rustige (doodlopende) weg. Op de 3 andere percelen zijn reeds 3 schitterende villa's gerealiseerd, alle drie in een andere stijl, maar toch in harmonie met elkaar.

't Hoogt van 't Kruis is een natuurgebied van het Goois Natuurreservaat tussen de Kolhornseweg en Hoorneboegse Heide in Hilversum. De eeuwenoude bomen en het glooiende landschap op deze locatie verraden het: 't Hoogt van 't Kruis ligt op een heuvel en heeft een lange historie, zo liet in 1870 de aristocratische familie Temminck op dit voormalig landgoed een woning met zomerhuis bouwen met een (nog steeds bestaand) uitzicht in de verte op de kerktorens van Hilversum. Dit laatste verklaart de naam 't Hoogt van 't Kruis wat tevens de naam van de villawijk is waar het perceel zich bevindt.

Grenzend aan het bos en vlakbij de hei, biedt het omheinde perceel grond weids natuurschoon, rust, veiligheid, privacy en toch een centrale ligging. Het Loosdrechtse Bos en het watersportgebied Loosdrecht bevinden zich op een steenworp afstand. Voorzieningen zoals goede (internationale) scholen, winkelstraat de Gijsbrecht van Amstelstraat, de Hilversumsche Golf Club, de Hilversumsche Lawn Tennis Club zijn binnen een paar minuten bereikbaar. Amsterdam en Utrecht zijn in 20-30 autominuten bereikbaar.

De oppervlakte van de bouwvlek op het perceel van ruim 3.500 m2 is circa 1.361 m². Tevens is er een mandelig gebied van 1.421m² waar ieder perceel voor 1/4e eigenaar van is (bestaande uit o.a. een gezamenlijke toegangspoort met camera's/intercom, een gemeenschappelijke weg naar de percelen en veel groen met bomen).

Er mag volgens bestemmingsplan Villagebied Utrechtseweg worden gebouwd. Zoals de in ca. 2013 gerealiseerde villa's op 't Hoogt van 't Kruis laten zien, bieden het bestemmingsplan en de welstandsnota alle ruimte voor uw eigen woningontwerp inclusief bijvoorbeeld een zwembad. Daarbij zijn de vigerende bestemmingsplannen zelfs nog recent verruimd.

Neem gerust contact op voor nadere informatie of het maken van een afspraak. Wij brengen u graag in contact met architectenbureau Atelier3 (http://atelier3.nl) die de kavel goed kennen en reeds een schets hebben gemaakt ter illustratie (zie bijgaande foto).

Verkoop onder gunning eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Hilversum
Sectie
K
Perceel
2350
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan bosrand, beschutte ligging, in bosrijke omgeving

Foto's

Kaart 't Hoogt van 't Kruis 0 ong HILVERSUM

naar 't Hoogt van 't Kruis 0 ong HILVERSUM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand